- 09127971193
- info@ghasrenikan.com

آموزش کاشت ناخن با مدرک بین المللی
با آکادمی قصر نیکان به روز باشید...

کاشت ناخن را می توان یکی از موارد زیبا سازی نامید، ناخن ها به زیبا سازی انگشتان و زیبا تر جلوه دادن شما کمک می کنند، ناخن می تواند باعث جلوه توجه بیشتر گردد، برای برخی رنگ ناخن، شکل و مدل آن، و بسیاری دیگر از موارد مختلف اهمیت دارد.
دوره تخصصی کاشت ناخن با مدرک بین المللی
آکادمی قصر نیکان برگزار کننده ی دوره تخصصی کاشت ناخن با مدرک معتبر و بین المللی توسط مربی و استاد بین المللی سرکار خانم هوشیار میباشد.جهت مشاوره رایگان شرکت در دوره میتوانید با آکادمی تماس بگیرید هم چنین جهت آشنایی مختصر با برخی از عناوین سرفصل های دوره تخصصی کاشت ناخن میتوانید روی عناوین زیر کلیک کنید :کاشت ناخن شیوه های مختلفی دارد که در اینجا آنها را برای شما نام می بریم و البته توضیح مختصری نیز در رابطه با همین موضوع به شما ارائه می نماییم:
آموزش کاشت ناخن قالبی
این روش کاشت را باید راحت ترین روش نامید، کار زمان بری نبوده و تقریبا هر شخصی با اندکی دقت می تواند از عهده آن برآید.
مراحل انجام کاشت ناخن قالبی
- در این روش، ابتدا روی ناخن را با پودر ضد قارچ آغشته نموده و سپس قالب ناخن را بر روی سطح ناخن طبیعی قرار می دهیم تا شکل آن را به خود بگیرد.
نکته مهم کاشت ناخن قالبی
در این روش مهم ترین نکته این است که این نوع کاشت خیلی سریع هوا می گیرد، علت این امر این است که بر روی این قالب سوهان زده نمی شود، در ضمن باید عنوان کرد که در این شیوه از چسب ناخن نیز بهره نمی گیرند و همین می تواند باعث هواگرفتگی زیرا ناخن ها شود، و همین هوا که در زیر این ناخن ها جمع می شود می تواند باعث جمع شدن و رشد قارچ ها گردد. به افرادی که از این روش استفاده می نمایند، توصیه می کنیم که اولا در طی مدت زمان اندکی اقدام به تعویض قالب ها نموده و در ضمن مواظب باشند، آب در زیر ناخن های آنها جمع نشود.
کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب است؟
باید در اینجا این نکته را ذکر نماییم که این نوع کاشت بدلیل اینکه قالب شکل یکسانی پیدا کرده و بصورت یکدست در تمام ناخن ها کاشته می شود، برای افرادی که ناخن های غیر هم شکل دارند و یا شکل انگشتان آنها غیر استاندارد است به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
آموزش کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری را باید پرطرفدار ترین و پر نوع ترین (متنوع ترین) نوع کاشت ناخن نامید، در این روش بدلیل داشتن تنوع بسیار انواع مختلفی نیز بکار گرفته می شود که برخی خود تحت عنوان روشی متفاوت معروف شده اند، درحالی که همگی تنها نوعی از کاشت پودری محسوب می گردند؛ این روش را در واقع زیباترین روش نیز نامیده اند، البته باید عنوان کرد، افرادی که حوصله زیادی ندارند از این روش استفاده ننمایند، زیرا این روش نیازمند وقت و دقت بسیاری بوده و باید صبر و تحمل زیادی را در هنگام کاشت به خرج داد.
مراحل انجام کاشت ناخن پودری
- در این روش ابتدا ناخن ها را لاک زده و سپس گوشت های اضافی اطراف ناخن را بر می داریم. سپس فرم مناسب را دقیقا هم اندازه هر یک از ده انگشت انتخاب می نماییم (حتما باید برای تک تک ناخن ها این کار را انجام داد).
- سپس روی ناخن مصنوعی را سوهان زده و شیارهایی بر روی آن می اندازیم و بعد از شیار اندازی در روی ناخن ضد قارچ می زنیم.
- بعد از خشک شدن ضد قارچ تیپ (ناخن مصنوعی) را روی ناخن قرار داده و سپس دوباره با سوهان یکبار دیگر آن را کوتاه کرده تا به اندازه دلخواه ما درآید
- پس از این مرحله به ناخن پرایمر زده و مواد را می گذاریم، این مواد لازم است تا با استفاده از قلمو بصورت مرتب در تمام سطح ناخن پخش شده و در نهایت اطراف آن را سوهان می زنیم و قسمت های اضافی را پاک می کنیم.
- بعد از تمام شدن مراحل مختلف سوهان زدگی، از روغن مخصوصی استفاده میکنیم تا ناخن ها شفاف شده و در نهایت لاک زده و آنها را دیزاین می نماییم.
ترمیم کاشت ناخن پودری
البته باید بیان داشت که پس از کاشت ناخن پودری، بدلیل اینکه ناخن طبیعی رشد کرده و بزرگ می شود. باید هر سه الی چهار هفته مجددا ترمیم هایی بر روی آن انجام شده و ناخن ها کوتاه شده و مجددا از براق کننده و ضد قارچ استفاده شود.
آموزش کاشت ناخن ژله ای
این روش دقیقا مشابه با روش کاشت ناخن پودری است. منتهی در این روش پس از انتهای کار دست را در دستگاه UV یا همان یو وی می گذارند تا مواد ژله ای خشک شود. البته این داخل دستگاه گذاردن می تواند عوارضی را نیز به همراه داشته باشد. به همین خاطر روش پودری بهترین و پرطرفدار ترین روش در کاشت ناخن محسوب می گردد.
ترمیم کاشت ناخن ژله ای
باید در اینجا بیان نمود که در این روش ناخن طبیعی هیچ آسیبی نمی بیند. ناخن طبیعی می تواند به راحتی در این روش رشد کرده و البته به دلیل همین رشد ناخن های طبیعی است که مرتب باید به مرکزی که کاشت را انجام داده مراجعه کرده و ترمیم هایی بر روی کار انجام گرفته تا ناخن ها زیبایی خود را حفظ نمایند.
جنبه درمانی کاشت ناخن ژله ای
این روش معمولا جنبه درمانی و روانی نیز دارد، این روش را به افرادی که عادت به خوردن ناخن دارند توصیه می کنند، زیرا ژله این ناخن ها کنده نشده و طعم بدی دارند، به همین علت می توانند باعث شوند تا فرد عادت بد خود را فراموش نماید.
حساسیت به چسب
البته در اینجا بهتر است که به نکته منفی این روش نیز بپردازیم که در آن فرد ممکن است نسبت به چسب استفاده شده در کاشت حساسیت داشته و باعث اگزما شدن ناخن های طبیعی فرد گردد. برای این افراد توصیه می شود در سریع ترین زمان ممکن اقدام به برداشتن ناخن مصنوعی نمایند.
کاشت ناخن ژله ای و پودری (کاشت ناخن ترکیبی)
البته بد نیست که در اینجا یادآوری نماییم امروزه روش جدیدی نیز به بازار آمده است که در آن از ترکیبی از دو روش ژله ای و پودری بهره میگیرند. نام این روش به نام میکس یا همان ترکیبی به قول خودمان معروف شده است.
آموزش کاشت ناخن با فرمر
این روش کاشت در واقع همان روش های پودری و ژله ای است، ولی در اینجا بجای تیپ یک قالب فلزی بر روی ناخن ها می گذارند، که دارای درجه بندی های مختلفی است که می تواند مطابق با شکل ناخن های مختلف گردد، و سپس ژله را روی آن گذارده و یا پودر را در داخل این قالب می ریزند، نام این قالب فرمر است.
روش انجام کاشت ناخن با فرمر
- برای این روش ابتدا فرمر را روی ناخن قرار داده و آن را با شکل ناخن تنظیم می نماییم تا به اصطلاح بر روی ناخن بخوبی بنشیند
- سپس به ناخن ضد قارچ می زنیم
- پس از آن پرایمر را بکار می گیریم، بهتر است در اینجا به این نکته اشاره داشته باشیم که در این روش به این خاطر که ناخن شیشه ای شکل شده و زیبایی چندانی ندارد؛ بهتر است از مواد اکریلیکی و رنگی استفاده نماییم. بدلیل اینکه فرمز برای ما پستی و بلندی ها را از میان برداشته و سطحی صاف را آماده می سازد، باعث می شود تا ناخن صاف شده و به صورت طبیعی آن شباهت بیشتری داشته باشد.
- پس از قراردادن ناخن و زدن مواد به آن، بدلیل اینکه هنوز خشک نشده و دارای انعطاف پذیری می باشد، با استفاده از یک وسیله شبیه موچین به نام پینج ناخن مصنوعی راصاف کرده و شکل هلالی به سطح آن می دهیم.
- پس از اینکه ناخن خشک شد (تقریبا 10 الی 15 دقیقه بطول می انجامد)، دیگر وقت آن رسیده است تا فرمر را باز کنیم.
- پس از باز کردن فرمر زمان کارهای تکمیلی یعنی سوهان زدن و پاک کردن موادی که به دلیل شره زدن روی پوست ریخته است می رسد.
شکل و قالب فرمر
شکل قالب و استفاده معمول از فرمر از نوع فرمر فلزی می باشد، ولی می توانیم بیان داریم که انواع فلزی و کاغذی آن نیز در بازار موجود می باشند. بد نیست در اینجا به این نکته اشاره داشته باشیم که در بخش های آموزش کاشت ناخن، روش کاشت ناخن پودری با فرمر پرطرفدارترین روش بوده، به همین خاطر تقریبا تمامی کلاس های آموزشی این روش را آموزش می دهند.
مانیکور و پدیکور چیست؟
دو واژه مانیکور و پدیکور هر کدام از دو بخش بعلاوه کور (cura) تشکیل می گردند. مان به معنی دست و پدی نیز به معنی پا است، در واقع واژه مانیکور به معنی ترمیم ناخن های دست، و پدیکور به معنی ترمیم ناخن های پا است.
آموزش کاشت ناخن با مانیکور یا پدیکور
- برای این روش مشتری را روبروی خود پشت میز مخصوص مانیکور یا پدیکور می نشانیم
- سپس دست یا پای او را روی بالشت مخصوصی گذارده و از حوله ای استفاده می کنیم تا لباس وی لک نشود.
- ناخن های وی را پاک کرده و یا لاک های قبلی را پاک می کنیم.
- بعد از پاک سازی نوبت به سوهان زدن می رسد، توجه داشته باشید که این نوع از سوهان زدن باید از وسط به سمت گوشه ها صورت بگیرد،
- سپس با استفاده از کرم کوتیکول ناخن ها را نرم می کنیم.
- بعد از نرم کردن، باید دست و پاها را در آب ولرم با صابون و استفاده از مواد ضد عفونی کننده نرم و در انتها آنها را خشک می کنیم.
- پس از خشک کردن گوشت اطراف ناخن ها را با یک وسیله مخصوص عقب کشیده و گوشت ها یا پوست اضافی را بر داشته و ناخن ها را با پنبه خشک می کنیم.
- سپس کوتیکول های مصرف شده بر روی ناخن ها را با استفاده از ترکیبی حاصل از 2 گرم هیدروکسید پتاسیم و 78 گرم آب پاک می کنیم.
آموزش کاشت ناخن بعد از مانیکور (پدیکور)
- ابتدا زیر و بالای ناخن را تا حدودی سوهان می زنیم، سپس ناخن ها را در صورت لزوم کوتاه می نماییم (البته تا حدودی).
- در این مرحله مانند تمامی روش های کاشت باید از ضد قارچ استفاده کرده و آن را بر روی سطح ناخن ها مالید.
- تیپ مناسب با هر ناخن را انتخاب کرده و آن را بر روی ناخن قرار می دهیم. البته توجه داشته باشید که برای دست یا پای دیگر نیز بصورت قرینه از همان تیپ استفاده شده در انگشت قرینه دست دیگر استفاده می نماییم.
- در پشت تیپ و قسمت انتهای ناخن چسب مخصوص را ریخته و به آرامی تیپ روی ناخن می چسبانیم بصورتی که کل سطح ناخن را بپوشاند.
- تمامی ناخن ها را به همین صورت می چسبانیم.
- در این حالت بین ناخن طبیعی و مصنوعی فاصله ای ایجاد می شود که پله مانند است، با سوهان زدن این پله را از میان می بریم
- محلول لیکوئیدی را روی تیپ آماده شده ریخته و با قلمی مخصوص ناخن مورد نظر که نه درشت تر از آن باشد و نه نازک تر مواد لیکوئیدی را کشیده تا حدی که هیچ مایعی بر روی ناخن نماند. (البته باید موهای قلم را از پیش ضد عفونی نماییم).
- سپس نوبت به مواد گذاری می رسد، مواد را ازقسمت بیرونی ناخن بر روی ناخن گذارده و آن را سریع به سمت ریشه ناخن پخش می کنیم.
- پس از آن سوهان زدن مقدماتی را انجام داده و بعد از اتمام سوهان مقدماتی با استفاده از سوهان نرم روی ناخن ها را شفاف می نماییم.
- و بعد از اتمام سوهان کشی پولیش مخصوص روی ناخن زده و مواد اضافی روی انگشتان مشتری را پاک می نماییم.
آموزش کاشت ناخن بیبی بومر
این نوعی کاشت ناخن پودری است که البته باید گفت به مهارت رنگ آمیزی و سرعت عمل زیادی در کنار دقت نیازمند است. در این روش ناخن کاشته شده را چه بوسیله پیت گذاری و یا بومر، به روش پودری درست کرده و سپس آن را به روش بیبی بومر رنگ آمیزی می نمایند. نوع رنگ آمیزی آن این است که ناخن را به سه قسمت فرضی تقسیم کرده دو قسمت پایینی به یک رنگ و قسمت بالایی (نوک) به رنگی دیگر معمولا سفید در می آورند. البته اغلب اوقات ترکیب این رنگ ها صورتی و سفید خواهد بود ولی رنگ های دیگر نیز بکرات مشاهده می شوند.
مراحل انجام کاشت ناخن بیبی بومر
- پس از کاشت ناخن باید با سرعت زیادی قبل ازاینکه رنگ خشک شود دو رنگ مختلف را از دو جهت متفاوت بر روی ناخن مصنوعی بکشیم.
- ابتدا رنگ اول را از نوک ناخن شروع کرده و خیلی سریع آن را به وسط ناخن می کشیم
- سپس به سرعت رنگ دوم را نیز بوسیله قلمو از سمت ریشه ناخن شروع کرده و آن را به سمت وسط ناخن می کشیم
- توجه داشته باشید به میزانی رنگ را بر دارید که دقیقا در وسط ناخن تمام شود
- در اینجا با استفاده از قلموی خشک شده رنگ ها را از وسط به سمت بالای ناخن پخش میکنیم، بطوری که در ابتدا رنگ ها بصورت 50 به 50 تقسیم شده بودند با این پخش کردن بوسیله قلموی خشک باید نسبت آنها 70 به 30 برسد
- پس از پایان رنگ آمیزی، ناخن ها سوهان زده و بر روی آن براق کننده (clear) می ریزیم
- خیلی سریع مجددا سوهان زده و دوباره براق کننده (top shine) را بر روی آن می ریزیم.
آموزش کاشت ناخن نمازی
این کاشت همان نوعی کاشت قالبی محسوب شده که در آن مدت زمان بکارگیری از یک قالب کمتر می باشد، زیرا مجبور به باز و بسته شدن در طی روز بوده تا فرد بتواند وضو و غسل گرفته و از آن استفاده نماید. این نوع ناخن از همه ناخن ها نیز ارزان تر است.
آموزش کاشت ناخن هلویی
این نوع کاشت از انواع کاشت ناخن پودری محسوب می گردد،در ادامه به مراحل انجام کاشت ناخن هلویی اشاره می کنیم.
مراحل انجام کاشت ناخن هلویی
- در این روش تقریبا همانند روش بیبی فرمر عمل کرده و ابتدا کار را با مانیکور کردن آغاز می کنیم تا زیرسازی مناسب و روند نرم کردن ناخن و انگشتان دست صورت پذیرد.
- البته باید عنوان کرد که این روش شما را از زحمت لاک زدن معاف کرده و دقیقا باید عنوان نماییم که برای کسانی مناسب است که دارای مشکل کوچک بودن ناخن طبیعی می باشند.
- پس از مانیکور کردن باید ناخن را سوهان زده تا بر روی آن برجستگی و فرو رفتگی ایجاد نمود و سپس تیپ هم ساز با هر ناخن را می گذاریم (حتما باید جریان قرینگی هر انگشت در دو دست را رعایت نمایید).
- البته قبل از گذاردن تیپ آن را سوهان زده تا چربی آن زدوده شده و پس از نصب گوشه های آن را که اضافی باشند با ناخن گیر بر می داریم. در محل مورد نظر ضد قارچ زده و پرایمر را بکار می گیریم.
- پس از خشک شدن پرایمر و مواد ضد قارچ مواد گذاری را انجام می دهیم، باز باید متذکر شویم که باید در قسمت ریشه ناخن از مواد مانند کلیر استفاده نماییم و سپس مواد گذار کنیم.
- بعد از اتمام مواد گذاری مواد زائد را برداشته و بافر کشی می نمایید و پس از اتمام آن به سراغ مرحله استفاده از ژل شاین می رسیم.
- بعد از اتمام این مرحله ناخن را در UV قرار داده و پس از خروج از UV با استفاده از پد کلینز و روغن کوتیکول ناخن را چرب می نماییم.
آموزش کاشت فرنچ دائم
این روش نیز مانند بسیاری از روش های در بالا معرفی شده نوعی روش کاشت ناخن پودری محسوب می شود. این روش، روشی بسیار بسیار ساده بوده که در آن بدلیل استفاده میزان اکرلیک کمتر و ساده بودن عمل یکسان سازی ناخن ها طرفداران بسیاری را پیدا کرده است.
مراحل انجام کاشت ناخن فرنچ دائم
- در این روش ابتدا تیپ مناسب ناخن را با رعایت سایز و شکل ناخن و اصل قرینگی انگشتان در دو دست پیدا می نماییم.
- سطح ناخن مصنوعی را با سوهان نازک کرده تا بدلیل صاف شدگی تیپ بهتر بتواند روی ناخن بنشیند.
- بر روی نقطه ای که قرار است تیپ را بگذاریم مقدار کمی چسب می ریزیم.
- تیپ را به ارامی و با دقت روی ناخن گذارده و بسیار آرام آن را به سمت عقب هل دهید تا در جای خود بنشیند.
- با چسبیدن تیپ به انتهای ناخن مقداری چسب از اطراف بیرون می زند، حتما آنها را با دقت کامل پاک نمایید.
- تمامی این مراحل را برای تمامی ناخن ها تک به تک رعایت نمایید.
- بعد از اتمام کار، نوک تیپ را با استفاده از برش دهنده مخصوص کوتاه کرده تا به شکل و اندازه دلخواه ما برسد.
- سپس با استفاده از برسی مخصوص ماده اکرلیک را بر روی ناخن ها بریزید، این کار را از ابتدای ناخن شروع کرده و ارام آرام با ضربه های مناسب مایع را به سمت عقب بیاورید.
- یکبار دیگر مرحله قبلی را این بار از سمت وسط ناخن به سمت عقب تکرار نمایید.
- برای بار سوم همین کار را تکرار کرده و این بار مایع اکرلیک را در انتهای ناخن قرار داده و با ضربه زدن به سمت وسط ببرید.
- پس از خشک شدن مواد دو طرف ناخن را به سمت داخل فشار دهید تا ناخن به صورت C شکل شود.
- در انتها نیز باید ناخن ها را سوهان کشی نمود.
کاشت ناخن به روش صحیح و اصولی
کاشت ناخن امروزه تقریبا در بیشتر آرایشگاه ها براحتی انجام می شود. کاشت ناخن در صورتی که بصورت اصولی انجام نشود می تواند عواقبی را برای فرد بدنبال داشته باشد. کاشت ناخن می تواند موجب گردد، که به سلول های زیر ناخن مصنوعی نور و اکسیژن نرسیده و موجب سیاه شدن این سلول ها گردد، و یا می تواند باعث قارچ زدن در مناطق مختلف سر انگشتان گردد. البته امروزه برای حل این مشکل، از مواد ضد عفونی کننده و ضد قارچ در زیر ناخن ها بهره می گیرند، و یا مقادری پودر مخصوص بر روی این قسمت ها می ریزند.
توصیه جهت کاشت ناخن
البته در اینجا لازم است توصیه کنیم که بهتر است بی دلیل این کار را انجام نداده و تنها در صورتی که ناخن شما کم رنگ یا بی رنگ بوده و یا مشکلات ذاتی داشته و مواردی مثل آن از این روش برای رفع این مشکل بهره بگیرید. به غیر از این موارد و مشکلات، کاشت ناخن عملی پرهزینه بوده و علاوه بر هزینه انجام و معاینات بعدی (حداقل ماهی یا دوماهی یکبار باید به مرکزی که برای شما عمل کاشت را انجام داده است مجددا مراجعه نمایید).